Tuesday, 31 January 2012

Orang Tak Sudi, Aku Yang Terhegeh-Hegeh


Assalamualaikum! rasanya hampir seminggu sudah blog aku tak berhapdate, caiyh.. Yela siapa lah yang sudi singgah kat blog buruk aku ni, follower pun ciput macam kerengge dalam semak. haha. Aku je yang terhegeh-hegeh mahu hapdate bagai kan? Nasib badan.. Sorry la kengkawan tidak menjenguk, dalam masa hampir 2 minggu ni aku habiskan masa di Muar, sibuk melayan motor cc besau amik lesen B Full. Vroooom.. vrooom.. Tapi sayangnye cuma VIRAGO 535 sahaja disediakan di sana, melepas aku nak merasa CBR Rabbit 1000, DUCATI 1098, KTM DUKE R 690.. ade plak test jpj pakai moto-moto ni.. :P


Ini moto standard virago untuk test JPJ kat tangkak.. buruk?? 
Tapi kalau custom cun bebeh!
Macam kat bawah ni..


 Seksi kan?? Hhahahaha

Aku amik lesen ni bukan suka-suka memang aku da berangan nak angkat satu. Masa first time aku try lain macam rasa, bedesup!! Rasa gagah pun ada. haha. Mana la tau abis study ni aku merasa pakai moto besau jadi aku prepare la awal-awal amik lesen besau! Haha. Moto-moto impian aku??? Jom lihat.. 

Ducati 1098 or 1198, sexy gilos xde awek pun gua tak heran.

 Yamaha R1, suka biasa-biasa je. :p

 Ktm Superduke 990 R, gua suka gila pattern dia yang sophisticated 

Ducati Carbon Diavel, ramai tak pakai lagi harga cam harommm! 

 Kawasaki Z1000, peh kalau awek boceng ni menonggek. haha

Suzuki Hayabusa 1300 cc, moto paling laju on road..siapa tak mahu. hehe



Related Posts : Awek, gadis melayu, superbike

13 comments:

O CIKTEDDY said...

fuyoo! ducati mmg smart =)

hana said...

kumpul duit pastu gi beli satu..
=D

eLLa n aLia said...

untunglh dh cuti sem kan..

cik Kartun said...

tak minat mtor.. minat kreta heee :D

CekbOlat-bOlat said...

bolat sudi singgah ^^ hehehe

eh..yamaha r1 tu superb laa.. cane klau pmpuan naik.. perghh

nazreen said...

kalau dapat ducati sebijik ni.....
memang tak dapat laa...haha..

Potrait Admirer said...

perghhh...kawasaki z1000 mantap bro..

fiza nurani said...

nak tumpanggggggg, haha..

Amir Baker said...

Nak suzuki satu bro. smartt bro

Alieza Dayasari said...

alangkah bahagia dan indah dpt naik motor mcm tu..
best sihhhhhhh

gadisnikon said...

Waah best nye,xlama lg tercapai lh impian bw moto besa..:-)

chemay said...

abang chemay ada kawasaki ninja.
rasa awesome bila naik motor dengan dia pergi downtown.
konon2 tayang boiprenggg.
hahahaha

CekbOlat-bOlat said...

UNTUNGLAH ! wuwuwuw.. nak jugak..

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...