Tuesday, 3 January 2012

Mati Aku Mati

Comel tak gua baca buku? Rasa cam nak kasi flying kiss tak?? HAHA

Assalamualaikum.. Esok final tapi gua tak buat apa-apa lagi gila relax! Gila~ Hehe. Yang mana singgah, tinggalkan jejak, komen or follow nanti gua terjah balik. Baca-bacalah entri-entri lama gua dulu. Gua wajib study kalau tak pointer gua ke laut cuak dol. Hiargghhh.. Sorry kepala gua da mereng siket.. ngeee~

Jap-jap maaf klu ade yang benci blog gua sebab cerita pasal gurls. Btw gua sekadar berkongsi apa yang sekilas menjengah minda gua..dan kerisauan gua terhadap kaum hawa, gua tak nak dengar yang buruk pasal mereka lagi pasal itu gua tegur, klu gua puji itu harapan gua.. "touching" sob sob..

Patutnye blog gua ni dinamakan Diari Pungguk Buat Rembulan? Pergh dah macam cerita klasik Si Bongkok pula! wakakaka~ Okay tak lucu.. Sila tampo aku.. Takmo? Kasi can ni! Nak kasi flying kiss?? huh? Ok pompuan je!~ kahakahkah. :P




Pss: Maaf kadang-kadang gua suka bergurau nakal tapi hati? Wallahu'Alam. (tiru footnote Iffah Afeefah)


Related Posts : flying kiss, study

8 comments:

cik Kartun said...

hahaha lek der.. bace bismillah.. tawakal jew depan paper exam uh.. :p

gud luck!

CekbOlat-bOlat said...

alolo.. meh sini nak sepak laju2..kahkahkah.. ape ko melalut lagi ni woi.. gi study la nak exam..

Nor Zilla said...

zila dtg jenguk awk.rajin betul update blog ea..hehe.kna blaja ngn sifu nie.haha

Iffah Afeefah said...

adeh memacam

study tu lg penting kn

ps: Sape iffah afeefah tu=P

Original CikTeddy said...

hati mau baik maa..:)

nazz said...

kalau dekat dah ramai yg tampor..hahahaha...:D
btw,gudluck for exam...

CSI said...

goodluck 4 exam ok? wah..comelnya baca bku... =D... n thanks sbb sudi komen kat blog sy ya...=D

Paris Lipton said...

stadila........
dan goodluck!!

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...