Wednesday, 28 December 2011

Wordless Wednesday #3 Nazak

.
.
.
.
.
.
.
.
P/s: Sesiapa sudi nak kasi aku CPR?? Hahaha. Dah Respiratory Akalosis dah ni! 
Pic kat atas tu melambangkan CPR ke?  Takpe flying kiss pun diterima!! Kah3.:P


CE CLICK-CE CLICK!
DescriptionDescriptionDescriptionDescriptionDescription

Related Posts : CPR, examination, stress

20 comments:

cik Kartun said...

pehal dah nie..??? perlukan bantun ;p

syasyajohan said...

tak boleh blah sungguh,tupun mau flying kiss kah.haha

cik ika said...

wah..seyes like me..so ika need cpr now..flying kiss pun boleh..hahahaha..cpt bg...

CekbOlat-bOlat said...

nk ksi penampor bleh? hahah..

Akmal Khalidah said...

Ehhh, CPR tak menahan :P Ni mesti pasal study separuh jiwa kann? Haha

CSI said...

wah...nazak sangat nih.....bahaya!

Iffah Afeefah said...
This comment has been removed by the author.
Alieza Dayasari said...

klik iklan yg kita belum klik jer... hehehehe......
jgn silap sudah..
kawan saya puny akaun dh kena block gara2.. ulang2 klik..

Iffah Afeefah said...

Erk flying kick aci x?


Ni br stdy, belom nk akad nikah. Mau bploh2

Amira Sakinah Sulaiman said...

err.haha

tension ka?

Original CikTeddy said...

kasi sembur ridset..haha

eLLa n aLia said...

flying kick, nah.. ok x?..
(teruskan, chaiyok! lepas final, bleh lh relax sakan)

soooooour said...

relax sudah.............

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

kalau betul2 stdy hard bagus la
haha

Paris Lipton said...

muahhhhhxxx
*bau sardin

Alieza Dayasari said...

hambuih nak cpr plak...

SeseDaP RaSa said...

hak3.hak3..bahaya kalu bdk popuan buat cpr..hehhe

Teenager Housemaid said...

tension psl study larh ni??
bagi flying kick kang baru taw! :p

niss said...

haha..ni nak final exam kerr? kerr assgment berbakul?

Novelgurl said...

hok aloh ~

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...