Thursday, 12 January 2012

Spontaneous Thursday #3 KU TAK MELUPAKAN


Mungkin saat ini kau sudah melupakan aku, aku masih belum. Aku bukan pondan atau jantan ta guna, jantan ta guna.. jantan ta guna, ta tguna.. jantan ta gunaa.. seperti yang kau fikir. Tapi jika kau fikir seperti itu, aku redha, walau sudah hampir tiga tahun berlalu hari-hariku tetap sama seperti dahulu rindu untuk mendakap erat suaramu di telingaku. *huih maksiat tu, hahaha.. dulu je sekarang tak*

Tika itu, kita masing-masing terlalu muda.. Langkah pendek yang melerai semuanya. Moga yang terbaik buat kamu dan Selamat Hari Lahir Buat Kamu Eca, tanggal 7 Januari 2012 untuk yang ke 19 tahun dan buat ibumu Mama Shireen hari ni 12 januari 2012.. Semoga Allah merahmati.. *dia tak tahu aku follow blog dia dari dulu, kalau tak mampuih aku kena block, facebook aku.. dia dah block.. aduii..* haha.


Tidak lupa juga Selamat Hari Lahir juga buat adikku yang Tersayang! Nurul Atikah. Oke mahu bersiap-siap pulang ke rumah dahulu. Blogwalking? Kat rumah la.. Oke! *Beli hadiah?* Cukup je dengan kasih sayang save budget siket. Tak sweet? Korang belum tahu ke sweetan aku. Dun judge a man by his blog. Hahaha.


Nota Kaki Berstoking Tak Berbasuh Sebulan:
Kasih Sayang Itu lebih mahal dari wang ringgit. 
Tanpa kasih & sayang, kehidupan tidak "rigid". 
Maaf jika entri tidak bermotivasi,
 Aku manusia jua dikabur emosi..


Related Posts : birthday, cinta, first love, love, marissa

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

never judge man by his blog ? hurmm
-_-"

Paris Lipton said...

bce yg tang xguna jantan xgunaaa...xguna..., degn tone sore afdlin hahaha

Original CikTeddy said...

hoho..suke ayt last uh...aku manusia jua dikaburi emosi..wink3^^

CSI said...

well...jiwang...untunglah that girl..=)

CSI said...

hey! you! lajunya komen? bila baca meh?

Iffah Afeefah said...

Aip kene block ni kne jage2


Ps: Pokcik nak jawab soklan.
Lom makan. Sila belanja.
Nama panjanh iffah afeefah binti
Anak ke lima dr 7
Kepunyaan ayah bonda.
Bole je kawan sampai bila2 hehe

Soalan lain?

gadisnikon said...

wah.. she was born on january too?? unbelivable... mendoakan yg terbaik untuk awak dan si dia... :)


btw selamat tahun baru... moga tahun ni membawa lbh bnyk kebaikan dari yg sebelum2 nya... andai ada terkasar kata terguris hati sepanjang last yr harap di maafkan... :)

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...