Monday, 21 November 2011

Ciri-Ciri Lelaki Handsome.

gambar adalah carian wakweku cik google.. dia kata aaron aziz paling ensem kat Malaysia
Aku layankan jek.. :p

Assalamulaikum.. Handsome ke kau wahai lelaki? Mengapakah aku bertanyakan sedemikian sedangkan aku seorang lelaki, atau aku hanyalah lelaki di alam fantasi.. Ataupun aku adalah maknyah di lorong-lorong haji taib?? Aku juga musykil akan kejadian aneh ini tetapi persoalannya buat wanita yang menilai lelaki-lelaki di luar sana.. Ramai yang tergila-gilakan jantan korea, sampai setiap hari menari tarian SUJU. Dari mana datangnya "kegilaan" itu pasti terhadap paras rupa dorang kan, comel, kiut, hensom gila babeng.. walaupun lagu haram jadah ape pon tak paham.. haih~ So kita lupakan sejenak "hantu-hantu korea" ni.. sebab last-last kahwin dengan orang melayu jugak tak pon kahwin dengan negro jadi pusher dadah, takpun kahwin ngn omputih pastu bercerai.. aduii macam-macam.. tu la nampak handsome je semua nak bedal.. Haha! Moh sebidik di mana terletaknya handsomenya lelaki.. Pilih Baik-baik narh.. :)


 "Omputih cakap lelaki yang pandai masak tu handsome.. Ouwh tak sangka aku.. Pergghhh! 
Handsome rupanya aku~ :p"

"Bila sedarku akan coretan kata ini... betapa jauhnya aku ibarat langit dan bumi jaraknya dengan mereka yang paling Handsome! :(  Wahai kaum hawa tidak mahukah kamu lelaki paling Handsome? Carilah yang dalam dirinya ada agama nescaya kau akan bahagia"

*Insya'Allah aku dalam proses pembaikan moga-moga Allah tunjukkan jalan mengecapi Handsome yang abadi.. Doakan yang terbaik wahai sahabat. :) Aku insan yang lemah yang belajar dari kesilapan dan kelalaian diri sendiri.. Moga doa kalian mengiringi aku selalu. :)* 



Related Posts : Hafiz, Handsome, Lelaki

17 comments:

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Ohh~~ Saya x ckup Hensem lgi :P

r-5 said...

haha bro aku pon sama jauh panggang dari api. huhuhu

KUSAI said...

alangkah bertuahnyer lelaki mcm tue..kalau nk jdi ...knelh berusaha...Insyakallah..

KUSAI said...

alangkah bertuahnyer lelaki mcm tue..kalau nk jdi ...knelh berusaha...Insyakallah..

r-5 said...

betol tu kusai bukannya perkara remeh, banyak usaha perlu dipertingkatkan. lagipun selagi ada umur. selagi tu boleh berubah. :)

Suraya Aris said...

alangkah indahnya kalau saya dapat 'lelaki hensem' tu. tapi siapalah saya kan.

Pendamba Mawar said...

PM hensem.hahaha

r-5 said...

Suraya Aris: Insya'Allah lelaki yang baik itu untuk wanita yang baik, jangan putus asa. :)

PM: Kau memang ensem bangat2. tapi dah sampai tahap paling hensem tak? tepuk dada tanya diri. huhuhu

Asma Ahmad said...

aminnnn.. :)
eh, watpa nak hensem2 sgt..
mak kata, biaq sakit mata jangan sakit ati.. :P

gadisnikon said...

wah... bestnya if dpt lelaki yg "hensem didalam" berbanding yg "hensem luaran"... hehe.. insyaALLAH afif hampir menjadi spt di atas... dan moga menjadi yg lbh baik.. :)

r-5 said...

Asma Ahmad: haha baguih lah pepatah mak awak tu. kkiki.. ;P

Gadis nikon: tu lah harap sangat dapat hafal satu buku Al-Quran dan berakhlak seperti dalam Al-Quran. Moga allah permudahkna urusan dan niat di hati. ngeee~ maceh awak sebab support. ;)

eLLa said...

yang menghargai dirinya dan pencipta pun hensemmmmm sangat.. huhu

r-5 said...

hahaha betul jugak tu.. semoga saya berpeluang menjadi sebegitu.. :)

Alieza Dayasari said...

ohh yer.. awak ada dpt BE dr nuffnang?

r-5 said...

Alieza Dayasari: Belum lagi lah awak.. huhu.. sebab kadang2 saya tak aktif blogging.. tu yang ta dapat kot.. huhu.. :p

soooooour said...

bila la sy mampu hafal 30 juzuk tu...haaissssh...

CSI said...

wah pandai masak ke? huhu.hensem2... agama? biasalah.. saya harap awak dapat menjadi lebih baik..sama jugak saya..banyak kekurangan...=D

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...