Wednesday, 23 November 2011

Wordless Wednesday #1

"Seribu emosi, kadang kala tidak terluah, mungkin terpendam lemah bisikannya.. Akal raja hidup ini, hati pula menurut fitrah, jangan melangkah batasanNya.. Tenang itu puteri.. sabar itu indah, tidak perlu menongkah arah.. dendangkan lumrah yang manis buahnya.. :)" -PBH-


Related Posts : angan-angan, berjaya, cita-cita, fikiran, harimau, sedih

9 comments:

cik ika said...

nice dear...

gadisnikon said...

simple tp penuh makna... :)

uwmaisarah said...

alolo harimau manje. haha

r-5 said...

cik ika: huhu faham ke? good2.. :)

gadisnikon: ye ke?? apa maknanya? hehe :)

uwmaisarah: hak3. manje kan? cuweet kan? hahaha

fadh leyanie said...

puitis bait-bait ayat.Dalam kehidupan ni macam2 ragam kita jumpa ada yang sehaluan dgn kita ada yg tak,,kalau tak sehaluan tu takkan kita nak ikut cara dia,penyelesaiannya bersabar je la.teruskan kehidupan.(entah betul ke tak tafsiran ni)

alif haris said...

woah comel haha

r-5 said...

fadh leyanie: wah tafsiran anda hampir tepat.. gud job and a big clap to you!! :)

alif haris: tu la pasal comel tapi berbahaya kut. haha

Alieza Dayasari said...

bijak awak menyusun kata...
like it...
ohh ya... kalau tak keberatan... kalau ada FB boleh lah like page GALAKSI Blog.. Tujuan utk rakan2 blogger post kan entry ....
page tu ada di sebelah kiri blog saya...
TQ

r-5 said...

Alieza Dayasari: Terima kasih awak.. hehe.. semua tu spontaneous je. :) ok beres, biasa diatur untuk mengelike page tuu.. ngee :)

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...