Thursday, 1 March 2012

Kemasukan Wang PTPTN 2012 Universiti Seluruh Malaysia



Assalamualaikum, berikutan ramai antara kita yang akan memulakan sesi semester baru, kesempitan wang menjadi masalah utama dan mengusutkan lagi kapla yang kusut masai. Bagi yang tertanya-tanya seperti saya bilakah wang PTPTN akan penuh di dompet anda, sampai memaki-maki, WTFish, @##$%, bla. bla. bla.. Pasti anda bakal tersenyum hingga ke pipi sambil menghitung hari melihat senarai tarikh kemasukan wang PTPTN di kocek anda. Haha. Bagi pelajar-pelajar UiTM gua da highlightkan dalam Petak Merah.


Click Ctrl + Picture for large view.





P/s: Da dapat duit tu, macam-macam nak buat? 
Guna duit tu baik-baik, jangan lupa bayar balik.. Haha

UPDATED!!
Untuk pembiayaan sesi 2012/2013 sila klik link yang tertera dibawah!

Related Posts : Malaysia, ptptn 2012, universiti

8 comments:

Suraya Aris said...

suka suka suka. hehe

cik Kartun said...

tunggu gaji keje :(

Alieza Dayasari said...

saya tak ada ptptn.. elaun ada.. hihi

CekbOlat-bOlat said...

aaaaaa.. bolat lepasan spm.. satu hape xdapek -__-

nk topup korek tabung.. wuwuwuwu

eLLa n aLia said...

guna baik2..

c'axoera ヅ said...

yang pasti saya dah follow kat sini :) follow back okes :) xoxo

Novelgurl said...

haishh..kolej aq x msuk un lg =.=" dushh !!

Eyka said...

wahhh boleh belanje gegurl nti! hoyeahh! ;D

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...