Wednesday, 29 February 2012

Rindu Kawan Blogger Gua

Maaf lama da tak blogwalking, tegur-tegur kawan blogger.. Da kurang aktif siket blogging ni, masalah laptop tapi kalau rakan-rakan yang rajin berfacebook nak add gua untuk tuka-tuka pendapat, or nak suruh gua jenguk entri ke? ni profile gua.. :) tegur je la kat wall tu jangan ragu-ragu :p, Insya'Allah bila on9 kita layan melayan.. Sayang kalau terpisah ngan korang semua, bila tak aktif blogging.. Bila laptop baik, gua blogging balik k.







Related Posts : blogging, love, memori berkawan, sayang

3 comments:

Eyka said...

rinduu jgk syg oitttttttt...wewitt! hehe:P

chemay said...

jangan lupa update yaa?
:)

fadh leyanie said...

aku tak boleh post kat wall hang pasal xde butang utk add,*bajet retis
hahaa..

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...