Wednesday, 28 December 2011

Organ Yang Tersexy Di Tubuh Wanita

 
 Ape hal plak itik ni posing kat entry aku?


Assalamulaikum, sejak kebelakangan ini aku sangat sibuk. Jadi maaflah kalau lambat singgah blog korang,  aku sedang hadapi final exam ni. huhu. Tapi untuk korang aku update jugak! Idea untuk hari ini agak lucah melalui tajuknya, dah itu sajo yang ado dalam kapla wotak, eden nak buek cam mano laie jang? *nampak sangat otak aku ni tak sesuci debu tanah untuk tayammum. HAHA. Hmm, lagi satu klu aku nak wat entry mesti lah datang dari hati kan, so entry ni tentang sesuatu yang aku suka, *baca balik title tu terang lagi di sportlight, mesti lah datang dari hati kan.. *ke nafsu?? HAHAHA *gelak evil :p



Isk3.. baby ni nakal sungguh, apa lah yang dia search kat internet tu!
Lain macam sukanya? haha


Okay lah mesti korang nak tahu bahagian mana yang aku suka kan? Mestilah..... te.... te... tete.. tete.. tettt...!!! *bunyi buzer apabila tekaan di minda anda salah! WAKAKA. Secara jujurnya, aku akan tertancap apabila melihat keindahan mata seorang wanita.. Hehe. *Hah korang ingat apa? :p Itu merupakan kriteria pertama untuk aku memandang seseorang wanita. Sekali sahaja ngap aku terpukau, aku boleh jatuh cinta. 


Sebab apa? Mata wanita menyingkap seribu maksud yang tersirat tentang diri seorang wanita itu. Matanya yang cantik *tanpa bertopengkan kanta lengkap itu juga melambangkan kecantikan dalaman seorang wanita. Bukan itu sahaja, melalui mata mereka juga aku mampu menyelami perasaan mereka. Jadi wanita-wanita di luar sana hati-hati pabila bertentang mata dengan saya. KAH.KAH.KAH. :)



Kecantikan hati seorang wanita, terpancar melalui sinar matanya.. Ini mata ori taw! Kalau anda bijak lasagna * lasagna? sudah tukar ka? boring pakai laksa.. na.. :p  Milik siapakah mata ini? hehe.


Related Posts : Cantik, lucah, mata, otak kotor, Sexy

19 comments:

ema said...

macam mata sy je tu ? yeke ? bukan eh ? HAHAHA ;)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

mata aku coklat semula jadi wey
haha...

sama2 la kita berjaya dalam final erk
chayok...chayok....

eLLa n aLia said...

ahaha! itik tu posing!...

shaerin said...

hehe , en pakwe pun cakap mata saya segalanya . wewiiittt ~

yelah kowd, sbb aset laen xkuat =P

( mencube jgak untuk menjaga otak berfikir sesuci debu )

CekbOlat-bOlat said...

mata cekbolat seksi tak? kehkehkeh

Iffah Afeefah said...

ade org kate mate aku cntik wakaka

gadisnikon said...

Wish you luck in your exam.. InsyaALLAH akan sentiasa mendoakan kejayaan awak..

P/s:perasaan bersalah terhadap awak melanda diri skrg..im sowri.. :(

soooooour said...

aaaaa..mmg tgnk mata org..cm nice2 je...

Alieza Dayasari said...

saya tgh kumpul ahli yg letak blog sy dlm bloglist.... thx erk inform........

Alieza Dayasari said...

view sekali iklan churp2 awak...
sama2 tambah tabung......
memahami... saling membantu dlm aspek yg sama.... (apa sy merepek ni).....
hihihi

Alieza Dayasari said...

Selamat bebrlogging k....

Teenager Housemaid said...

huahuahua..
ni kena pakai spek mata hitam ni..
ke pakai spek mata betty lafea?
hoho

chemay said...

ye dokk nie?
hehe
:P

Wanita Bertudung Hitam said...

asyik2 mata...idung i cun what?? haha~~

cik Kartun said...

heee kurniaan tuhan memang cntik :)

syasyajohan said...

tajuk kontroversi habis.hahaXD

asal aku rasa mata tu mcm lindsaylohan.err
tau salah.lol

Novelgurl said...

waalaikumussalam.waa..mata ek? mmg lelaki g.t.l r neh..miahaha ~

Anonymous said...

Mate Aiswarya Rai kalo xsilap hakue..

Zahirah Dzulkifli said...

bahaya kan pandang-memandang ni? bisa bikin jatuh cinta saja. hahaha. rileks. jangan pandang mata saya sudah. karang naya tak tidur malam. okok. joking -.- haha

p/s: happy new year! :D

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...