Sunday, 20 November 2011

Pak Man Disepak Gara-Gara Skodeng! [18]

Gambar adalah carian cik google yang gojes tu. I tak bersalah nyah..

Assalamualaikum.. Apa kabar sahabat? Sedang-sedang tengah menghafal skrip.. Terasa tersangatlah serabut.. Tiba-tiba plak nak cerita Pak Man Telo (abang kepada Castello).. Huhu.. Huh? Apesal plak tengah hafal skrip?? Yela.. memang bukan artis tapi ada tugas untuk public speaking. pasal BOTFLY ari tu leww.. Huhu.. Jom santai jap baca kisah ni hayati pengajarannya..

Alkisah, Pak Man ni berjalan-jalan di "Tanjung Katung... Airnya biru.. Disitu tempatnya... Dara Jelita.." Tiba-tiba Aduiii! Pak Man tersadung batu jatuh tergolek, lalu digelecek kekanan, kekiri, sepakan silang ke arah pintu gol dan gol!!!! Masuk dalam lumpur..berdendanglah lagu.. "tragedi oktober.. be..bernafas dalam lumpur... Mahligai syahdu.... Men..tera semerah padi..". Ewah3.. Sesodap ja dio nyanyi.. Ape lagi kaber line la, nasib awek-awek tengah mandi tak perasan kehadiran pak man yang syok skodeng mereka.. Pergh! Sexy gilos sesuai dengan taste pak man...

Dah alang-alang dalam lumpur tu.. terus je dia menyelinap ke dalam air, ke arah awek-awek terbabit.. Sambil kuak kupu-kupu lagi.. Biasa la kecik-kecik dulu dah selalu training kat parit belakang rumah dia.. Skill Beb~! Asal balik rumah bontot berbirat.. Padan muke~ Ye la mak siapa tak marah main parit..  Tak heran lah dia jatuh lumpur lek lek je.. Lagi suci kot dari air parit. Haha.  Sesampainya dibelakang salah seorang awek tu, pak man pon menegur..

Pak Man Telo: Awak-awak sorang je ke?
Awek: Tak lah berlima.. hehehe
Pak Man Telo: Fuih sexynya badan... Mesti selalu pergi gym.. ngeee~
Awek: Adela sekali sekale.. ekeke
Pak Man Telo: Asal awak ni.. Cakap tak pandang saya pon.. Majuk la cam gini~
Awek : Aduhai orang tua ni.. Nak je aku shoot.. Hehehe.. Ok2.. Saye pusing k.. 1..2..3 Cak!
Pak Man Telo: Ya Allah ! Mak aih... Terkezuttt I nyah! *sambil terkencing
Awek: Yela memang I nyah, ade mak kesah? Woi ko kencing eh? Asal tetiba panas air nih! *suara garau

Lalu si nyah yang disangkakan awek ni telah menyepak lalu terkena buah didalam kocek... Aduii.. Eh! tertinggal plak.. terkena "buah mangga" yang sempat dicapai Pak Man sebelum jatuh tadi.. Itulah kisahnya.. Pengajarannya.. Janganlah skodeng-skodeng ni sebab memang mudah jadi tebiat. Dah jadi tebiat ade je yang nak buang tebiat.. Kerna dari mata.. turun ke hati.. Bila hati dah gelap, susa nak buat apa.. Haih~ *Sekadar coretan di pagi hari* :)

Ini namanya mengintip bukan sekodeng.. :)



Related Posts : 18SG, cerita dongeng, Skodeng

9 comments:

gadisnikon said...

selamat pagi... semangat2 study...hehe have a great sunday morning... :)

r-5 said...

huhu study-study.. have a great sunday monink tooo.. :)

Eyka said...

hahaha..nyahh pon boleyy! keh keh keh ;p

r-5 said...

Eyka: uiyh jangan main-main nyah sekarang superb tau. nampak tulen gituuu.. wakakaka

Bella Bell said...

ewwww... nyah tu! hehehe..

r-5 said...

Bella bell: okay le tu daripada takdak. hahaha

Asma Ahmad said...

hahaha.. sedap bang?? :p

r-5 said...

Asma: sedap dikk! hahahahaha

CSI said...

hahha.....sewel

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...