Thursday, 22 December 2011

Video: Katak Lapar Main Touchscreen.

Katak ini tidak puas hati kerana permainan touchscreen tidak mengenyangkan beliau.. jadi dia telah mengambil keputusan untuk makan apa sahaja akibat geram.. Haha. Lihat video di bawah..



Peh! siyes aku nak pegang katak pon geli ade plak kasi dia main handphone.. Haha sian katak tu lapo, makan tangan tuan sendiri.. kui3. Eh sorry geng memang busy gila maklumlah dah nak final test, assignment gila bagai ok yang mana datang terjah follow and komen tu ana terjah sekarang hehe.  



Related Posts : African bull frong, Katak ganas, katak gila, katak main handset, katak makan tangan orang, lapar kebulur, samsung galaxy s2

15 comments:

CekbOlat-bOlat said...

aaaa.. comelnye katak tuu ! ^^^

Original CikTeddy said...

haha..saket ke katak gigit smpai mcm tu skali bunyinya?haha
trase nak bela katak plak..huhu

CSI said...

katak? ohhhhh tidakkkkkk

chemay said...

euwwwwww.
geli ngan katak.
padan muke tuan dia kena gigit.
hahaha

eLLa said...

youtube lmbat loading.. haha,, nway, katak sebenra kh tu?

Paris Lipton said...

yelah...blog die rupenye..aigooo...lari......ngehngeh sorila, err janda anak 5, sudi ke? ekekekeke

Nonie said...

kuang..kuang...kuang..main2 lg ngn katak.haha

Alieza Dayasari said...

Dahsyat nyer.. macm ni pun boleh.. iphone plak tu.

fieha said...

geli..haha

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

yerkkk
katak pun nak maen...

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

yerkkk
katak pun nak maen...

Intanberlian said...

geli tengok katak menggerutu. huhu

nazz said...

uishhh....mesti sakit tuu....

ema said...

tak dapat bayang cne lau katak ni dpn mata. haha

soooooour said...

bapak....gila geli..

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...