Tuesday, 7 June 2011

Video Klip Ni Buat Aku Tersentuh.


Saat jam menunjukkan tepat pukul 1.00 pagi siaran televisyen astro citra menamatkan kisah jiwang cina yang aku layan sebentar tadi. Tiba-tiba terpapar sebuah video klip yang amat menyentuh dalaman aku walaupun sudah berkali-kali ku menontonya. Angapan pessimistic tentang cinta moden sekelip mata kabur pabila terlihatnya kisah yang diselitkan dalam video klip terbabit. Lagu dan lirik jua begitu mendalam mengisahkan perpisahan dua hati keikhlasan cinta dan kasih sayang yang mendalam. Cinta seperti ini 1 dalam seratus mahupun 1 dalam seribu. Lihat, faham, dengar dan hayati dengan mata hati. Dengan harapan cinta tulus masih wujud lagi untuk diri ini :)

Selamat Tinggal Zizan ft Dina


Related Posts : selamat tinggal

11 comments:

chemay said...

so touching :(

r-5 said...

chemay: touching kan? huhu. terima kasih sudi singgah. ;)

fadh leyanie said...

cinta tulus itu sentiasa ada..

fadh leyanie said...

cinta tulus itu sentiasa ada..

purplelitto said...

tapi ble tengok zizan rap..nak tergelak pulak..ngee..

KUREKURE COMEL said...

mina nangis tau tgk.....time kena ragut tu...huhuhu....

Simpleblanklife said...

starting dia stylo...tone video lawa....HAHA

errr...tapi aku agak rasa pelik bila zizan rapping...kena practise lagi tuh..hu3

munira sajuti said...

kite sedih sangat dengar lagu ni memula. but, once i know itu ialah zizan, langsung tak jadi nak tangkap nanges. HAHAH

ïêmå å¢klê§ said...

videoclip ni memang best...

Grannies Brownies said...

Ahhh ! knape peragut tuh ! hemm , sedihnyaa ..

Grannies Brownies said...

sedih , hemmm

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...