Monday, 16 January 2012

Awek Tudung Cute Hot Dan Sexy!


Kalau rasa ragu-ragu nak tengok lebih baik jangan, jangan degil!
Tapi kalau dah degil sangat tengok je la..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tu la kan aku da cakap awek melayu tudung ni, sangat cute hot dan sexy..
Tapi dia ni belum akhil baligh, kalau korang yang dah baligh pakai cam gini..
Nak je aku sebat bontot korang dengan buluh.. wakaka :p



Nota Kaki Berkudis
[Entri Autopost]
Aku ada hutang perlu dibayar dengan Allah,
Jumaat pulang Insya'Allah.
Untuk balas komen kome,
Balas singgah kome,
Singgah lah hari-hari,
Penat awok buat entri,


Related Posts : Awek, Comel, Cun, Cute, gadis melayu, Hot, Sexy, tudung

13 comments:

:: cekodod :: said...

comel :)

:: cekodod :: said...

comel :)

Eyka said...

ololololoo..comellnyerr awekk 2..no tepon dy ape? bhahaha:P

awok curg dgn syer ek? waaaaaaaaaaa :P

mecasih rinduu kiteww~ wahhh! #terharuu..hahaha;D

fadh leyanie said...

bro,,mintak no tepon awek tu..keh3

CekbOlat-bOlat said...

alolo.. comelnyee..
anak ke? HEHE..

doa lah yg trbaik.. ddik la die =)
ye dak? err

Suraya Aris said...

kecik-kecik takpe, cuma jangan dibiasakan sampai dah umur 5-6 tahun. nanti melekat smpai ke besar. hehe

si para para said...

comel budak tu...

hutang gua bila mau bayar?

acheeqa farhana said...

cutenye babyyyy...hehehehe

nazz said...

hahahaha...torkono den hari ni...

shaerin said...

COMEL gilaa budak tuh .

*wush , pakai buluh ? bkecai tulang -.-"

Iffah Afeefah said...

awak comel sgt die tu

#tetibe

Fathiah Hamim said...

tergoda i! :D

.: mama lynn :. said...

tergoda sgt

legitimate friends

Paparan terbaik dari bloggers!

CERITAS BUSUKS!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...